مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برترین قالب ها تور نوروز | تورهای نوروزی | تور نوروز 99 | نوروز 99 آپشن خودرو | دنیای آپشن شرکت آتشکار المنت دانستنی های علمی آموزشی خبری تفریحی موسسه جامع خدمات هنری اپیزود فیلم MSG1300 فروش فلزیاب | 09100061386 طراحی سایت ارزان و قیمت طراحی سایت ایران اتوماتیک در