cauldron – دیگ تفلون پلوپز – قابلمه تفلون پلوپز
قابلمه یا دیگ گونهای ظرف دردار برای پخت غذا است. دیگ لبههای بلندی داشته و اجازه میدهد تا غذا برای پخته شدن، زمان بیشتری بجوشد. از دیگ برای پختن برنج (پلو)و انواع خورش استفاده میشود.
واژهٔ قابلمه از زبان ترکی گرفته شدهاست.واژهٔ «دیگ» به زبان رسمی ایران است و ریشه در زبان فارسی میانه دارد
قابلمههای فلزی بسیار متداول هستند. قابلمههای مسی انتقال حرارت را بخوبی انجام میدهند و برای پخت مربا و سس بهترین گزینه هستند. قابلمههای چدنی، پخش حرارت بهتری نسبت به دیگر قابلمههای فلزی دارند. چرا که گرما را به خوبی در خود نگه میدارند. این قابلمهها برای پختهای طولانی مناسبند. قابلمههای آلومینیومی ساده که به رویی معروفند، به سرعت تحت تأثیر بازها قرار گرفته و حتی دربرابر نمک خوردن نیز مقاوم نیستند. گاهی از روکشهایی مانند تفلون یا سرامیک برای قابلمههای آلومینیومی، چدنی یا فولاد زنگ نزن استفاده میشود. در این قابلمهها باید از کفگیر چوبی و پلاستیکی و سیلیی استفاده نمود. قابلمههای آهنی و چدنی گاهی با لعاب نیز پوشش داده میشوند که باید از استفاده از این قابلمهها اجتناب نمود. قابلمههای استیل برای جوشاندن آب مناسب هستند.
علاوه بر سنگ و سفال، دیگهای سرامیکی نیز حرارت را بخوبی در خود حفظ نموده و برای پخت طولانی مناسب هستند. با پیشرفت صنعت شیشه، قابلمههای شیشهای نشکن و پیرکس نیز به عنوان انتخابی جدید در آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند.
با پیشرفت علم و آمدن پلوپز ، در پلوپز ها نیز دیگ های خاص خود استفاده می شوند و دیگ پلوپز از اجزای اصلی یک پلوپز می باشد
دیگ پلوپز معمولا از جنس تفلون نچسب می باشد طوری که بهترین ته دیگ بدون چسبیدگی به دیگ بوجود بیاآید . برای انتخاب دیگ پلوپز قبل از هرچیزی ظرفیت پلوپز را در نظر بگیرید باید ظرفیت آن را با توجه به پلوپز خود انتخاب کنید و برند آن نیز بسیار مهم می باشد .
قطعه بانک بورس دیگ تفلون پلوپز و قابلمه تفلون پلوپز می باشد
دیگ تفلون پلوپزقابلمه تفلون پلوپزقیمت دیگ پلوپز پارس خزرقیمت دیگ پلوپز متئوقیمت دیگ پلوپز ناسیونالقیمت دیگ پلوپز ویداسقیمت دیگ تفلون بلک اند دکرقیمت دیگ تفلون پلوپز توشیباقیمت دیگ تفلون تفالقیمت دیگ تفلون فلرقیمت دیگ تفلون فیلیپس
پلوپز ,تفلون ,قابلمههای ,استفاده ,زبان ,قابلمهها ,هستند قابلمههای منبع
درباره این سایت